page-rusi-svadba
U VAZDUHU · urban flash

Venčanje je jedan od najsrećnijih dana u životu mladenaca. Iz tog razloga oni angažuju svadbene fotografe kako bi njihovi momenti sreće bili zauvek zabeleženi na slikama. Organizuju se specijalne foto sesije sa mladoženjom i mladom, a ponekad i kumovima, na lepim gradskim lokacijama, najčešće u parkovima ili ispred građevina interesantne arhitekture.

U Rusiji, međutim, mladenci se odlučuju za malo maštovitije slike.

Kao što možete videti na fotografijama u našoj galeriji, budući supružnici u najvećoj zemlji sveta ne drže mnogo do elegancije i dostojanstvenog izgleda, već im je pre svega stalo da se dobro zabave. U tu svrhu oni angažuju fotografe koji će od njihovih slika u postprodukciji napraviti duhovite foto-montaže koje će im pružiti sate smeha u bračnim godinama koje dolaze. Pogledajte kako izgledaju neke od njih.

Rusi imaju najzabavnije svadbene fotografijeOtvori galeriju
L8swkHhl_cover1 Optička igra: Da li su ove slike iste ili različite? kidney-bean-timelapse-moss-and-fog-2 Ciklus života pasulja u kratkom fascinantnom videu Jamie Dornan Zašto smo opsednuti bogatim ljudima? Bugarski keks Zašto kažeš keks a misliš na seks? · · · · · ·