pagecoverrusi
U VAZDUHU · društvene mreže

Da li vam je muka da i dalje koristite porodično kupatilo za vaše Instagram selfije? Da li želite da vaš narcizam na internetu podignete na viši nivo?

Ruska kompanija Private Jet Studio je odlučila da priskoči u pomoć svima onima koji žele da reklamiraju „svoj“ luksuzni život na društvenim mrežama, iako nisu bogati.

Za samo 244 dolara oni će vam organizovati dvosatnu foto sesiju u luksuznom privatnom avionu koja će na uverljiv način ubediti sve vaše pratioce na Instagramu da je u pitanju vaš vazduhoplov. Oni će pući od zavisti kada vas vide kako leškarite na udobnim sedištima, dok oko vas obirgrava lepa stjuardesa nudeći vam čašu viskija.

Ako pak želite da kompanija za vas napravi video, moraćete da izdvojite 396 dolara. Postoji i mogućnost da angažujete tim šminkera i stilista koji će se potruditi i da izgledate kao da ste imućni.

Ovi ljudi nisu bogatiOtvori galeriju

Možda će vam ideja zvučati primamljivo (ili imate para za bacanje), ali budite oprezni. Ako ovakav biznis zaživi, bićete samo još jedan od mnogih koji se slikao u svom avionu i i dalje se nećete izdvojiti iz mase, što vam je pretpostavljamo bio cilj kada ste se odlučili da platite drugima da lažiraju vaš luksuz.

S druge strane, što bi vas mi sprečavali u tome! Na ovaj način ćemo bar mi ostali lako prepoznati ko su plitke i samožive osobe u našem okruženju kojih bi trebalo da se klonimo u budućnosti…

1cover „Horor“ izlaženja sa momkom koji ne koristi društvene mreže celebrities-read-mean-tweets-jimmy-kimmel-1-59cb52de61354__880cover Poznati čitaju uvredljive tvitove o sebi FB_IMG_1503929292173cover Dečko koji „merka“ drugu devojku: Nova hit šala na internetu cover A kakva je vaša profilna fotografija? · ·