gosling-lead-1507220797
PULS GRADA · moda

Poznati holivudski dasa je uvek znao da se dobro obuče. Čak i kada nosi jeftine teksas jakne i donekle staromodne braon sakoe, on ume da ih uklopi na pravi način sa drugom odećom tako da uvek izgleda odlično.

Stil njegovih filmskih likova je takođe veoma interesantnan za modne sladokusce. Već se čuju hvalospevi o kaputu koji nosi u novom hit filmu „Blade Runner 2049“, ali kada se vratimo unazad primetićemo da ni odevne kombinacije u ostalim filmovima u kojima je glumio ni malo ne zaostaju.

Predstavićemo vam sedam primera u kojima su kostimografi napravili pravi modni izbor za Ryana Goslinga.

1. Remember the Titans (2002)

Bele majice su skoro uvek u modi, ali u kombinaciji sa otvorenim košuljama, ne baš. Ove letnje sezone, međutim, stil Ryanovog lika u ovom filmu o američkom fudbalu je bio prilično popularan.

2. Crazy, Stupid, Love (2011)

S obzirom na činjenicu da mu je uloga u filmu da pomogne jednom razvedenom gospodinu da se bolje oblači i nauči da prilazi devojkama na pravi način, ni malo ne čudi da Ryan u ovoj komediji izgleda kao milion dolara. Ne pamtimo da su sakoi nekome tako dobro stajali na filmu još od Carryija Granta u klasiku North by Northwest.

3. The Place Beyond the Pines (2012)

Za ovu ulogu, Ryan je morao da ofarba svoju inače svetlu kosu u plavo i nanese na telo pregršt lažnih tetovaža. Iako ovo ne zvuči baš obećavajuće, crvena jakna koju je nosio u ovom filmu je toliko dobra da je zasenila sve ostale modne propuste.

4. The Nice Guys (2016)

Akciona komedija The Nice Guys se dešava u SAD krajem ’70-ih, eri su svi muškarci nosili zulufe i brkove. Moramo priznati da modni stil ovog doba Ryanu odlično stoji.

5. Drive (2011)

Malo kome bi pošlo za rukom da nosi svilenu bomber jaknu u kombinaciji sa kratkom majicom sa V izrazom i ne izgleda totalno smešno, ali Ryan je očigledno jedan od tih ljudi.

6. The Ides of March (2011)

U roli beskrupuloznog menadžera izborne kampanje predsedničkog kandidata u filmu The Ides of March, Ryan je morao da uskoči u za njega malo ozbiljniju odeću kao što su bele košulje, sivi kaputi, kravate i odela donekle konzervativnijeg dizajna.

7. Blade Runner 2049 (2017)

Najbolje smo ostavili za kraj. Ryanov kaput u ovom naučnofantastičnom filmu je delo kanadske kostimografkinje Renee April. Verujemo da će se još dugo pričati o ovom božanstvenom odevnom komadu. Samo zbog njega vredi film odgledati bar još jedanput!

1 Sever Zolak S ofingera: Vanja Stojković pagecover Ulični stil na Milanskoj nedelji mode paris_ss2018GLGL-999x500 Šta nose Francuskinje dok traje Nedelja mode u Parizu Aleksandar Karaulić 1 S ofingera: Bojana Vunturišević · ·