predsednici naslovna
fotografija

Predsednike i vođe država obično doživljavamo isključivo kao javne figure koje predstavljaju svoju zemlju, a naročito kada su u pitanju predsednici Sjedinjenih Američkih Država. Oni imaju zadatak da na fotografijama uvek deluju strogo formalno, ali ima i onih trenutaka kada se vidi njihovo nešto drugačije lice.

Oči cele jedne nacije, pa i celog sveta uprte su u aktuelnog predsednika SAD svaki put kada se pojavi pred kamerama i to nije novost. Prilikom svih obraćanja i fotografija koje se šalju u svet, najčešće vidimo samo onu profesionalnu i zvaničnu stranu ovih ljudi. Međutim, oni su baš to, ljudi kao i svi ostali, a to se može videti na narednim fotografijama koje su ih uhvatile u nešto drugačijem raspoloženju i atmosferi.

Neviđeno lice američkih predsednikaOtvori galeriju
10-3 naslovna Fotografije napravljene neposredno pre katastrofe historical-children-photography000 Kako su se deca igrala pre pametnih telefona Zivotinje naslovna Ko kaže da životinje ne mogu da odlepe od ljubavi Stari San Francisko Vidite stari San Francisko na ovim crno-belim fotografijama · · · ·