io
U VAZDUHU · urban flash

Za ovisnike i one siromašne, evo rešenja kako da vam dom miriše na hiljadu evra, i elegantni metalni miris novog „Apple Mac“ kompjutera. Dakle, ako imate novi Mac, on u jednom trenutku neće više tako lepo mirisati, a vi obožavate taj miris. Šta ćete da radite?

Hipsteri imaju čemu da se raduju- jedan pametni brend je razvio mirisnu sveću koja miriše kao novi Mac. Dakle, New Mac sveće su rasprodate, što znači da su odradile posao. A kako to miriše novi Mac? Na breskvu, bosiljak, lavandu, mandarinu, mentu i žalfiju. Barem tako kažu iz kompanije Twelve South koja je osmislila ovaj miris. Nama se čini da u Mac računarima sigurno nema breskve i lavande, ali sveća sa mirisom novog Mac računara je rasprodata za sada, što znači, da su „uboli“ miris.

Ako ste Apple ovisnici, sada možete tu zavisnost podići na još viši nivo. A ako ste siromašni, možete barem čulom mirisa improvizovati da imate Mac kompjuter. Ako vas već dodir i vid uveravaju da ga nemate.

ui Šta produktivni ljudi rade pred kraj radnog dana? op Kakvi se to opasni psi kriju iza ograde? ui Šta vam niko nije rekao o zajedničkom životu? mi Koferi pacijenata ustanove za mentalno obolele ·