Sado-mazo sirena
U VAZDUHU · urban flash

Da li je nakon svega što smo imali priliku da vidimo, svet krenuo u nekom ne do kraja razjašnjenom smeru? Šta nam ove slike poručuju, a šta smo mi shvatili, pitamo se ovih dana dok društvenim mrežama i sajtovima kruže fotografije sado-mazo sirene.

Persijska sirena, kako je još nazivaju, najpre se misteriozno pojavila na obali Malibua u džinovskoj školjci, da bi ubrzo postala „hit“ devojka LA-a, obilazeći sva popularna mesta u gradu, a gde god da se pojavi izaziva komešanje.

Kada je modna dizajnerka Nicolette Mishkan dobila odelo kao rođendanski poklon ove godine, znala je da će svi na umetničkoj sceni Los Anđelesa biti u šoku kada ga izloži. Zajedno sa prijateljem, i fotografom, Aeschleahom DeMartinom odlučila je da napravi priču o savremenom životu jedne žene ribe.

Sado-mazo sirenaOtvori galeriju
Automatski nacrt Bivši predsednik Izraela traži posao – pogledajte ovaj duhoviti video 10 čudnih ostrva Osam čudnih ostrva Kako biti džentlmen  u 21. veku Kako biti džentlmen u 21. veku https://www.youtube.com/watch?v=CTneDwc9qX4 Ženska prosidba – pogledajte ovaj smešni video · · ·