Icover-juzna
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Pravo je uživanje pregledati na Instagramu zanimljive enterijere kafića i barova širom sveta. Čini se da u današnje vreme ugostiteljski objekti žele po svaku cenu da budu jedinstveni. Jedan od takvih u Seulu nam je posebno privukao pažnju svojim interesantnim dizajnom koji kod svojih posetilaca stvara iluziju da se nalaze usred crtanog filma.

Od trenutka kada zakoračite u ovaj kafić, dočekaće vas zidovi, nameštaj, posuđe i drugi detalji iscrtani tako da izgledaju kao stripovi ili kadrovi iz crtanog filma. Imaćete utisak da ste ušli u neki drugi magični svet u kome je sve moguće. Nažalost, ovo zadovoljstvo je za sada rezervisano samo za stanovnike i posetioce južnokorejske prestonice. Dok čekate da se sličan koncept uređenja enterijera pojavi i u našem gradu, ostaje vam samo da uživate u fotografijama ovog maštovito dekorisanog lokala u našoj galeriji.

Samo u Južnoj Koreji: Kafić koji izgleda kao crtani filmOtvori galeriju

cover www.youtube.com Kročite u najskuplju kuću na svetu laznizidcover 5 grešaka koje pravimo kada uređujemo stan Foremal Ograničena IKEA kolekcija lepih, ružnih i divnih predmeta cover www.hannasroom.com Casa Malaparte – jedna od najlepših kuća na svetu · · ·