esq120117adamdriver007-1510871342-copy-1517411026
PULS GRADA · moda

Teksas je univerzalan i izuzetno moderan materijal, koji je veoma pogodan za kreatore. Muškarci na pantalone i jakne od teksasa gledaju u potpunosti drugačije od žena. Za njih farmerke predstavljaju najuniverzalniji komad garderobe, koji je pristojan, dovoljno elegantan i u kome se osećaju prijatno. Smatra se da je dobar džins odavno postao klasika što potvrđuje i njegova posebna popularnost koja je već najavljena za ovo proleće! Na šta tačno mislimo, dragi muškarci?

Znamo da vam kombinacije koje uključuju teksas štede vreme! Zato smo za vas odabrali 4 sjajne nove kombinacije koje će voditi računa o ekonomiji vremena, a koje će ipak učiniti da izgledate dosta moderno. Predstavljamo vam nekoliko boja i komada teksasa koji će biti obavezni ove sezone.

1. Indigo plavo

Ukoliko nikad niste bili fan ispranog džinsa, ali ni skroz crnog teksasa, onda će vas obradovati to što je teget ponovo u modi. Tamno plave farmerke, tačnije indigo, su prvo nosili manekeni na nedavno prikazanim revijama i u kampanjama kuća Dior, Officine Generale i Off-White, a onda ih je poneo i Zejn Malik, dvadesetpetogodišnji muzičar, ali i dečko Điđi Hadid. Ako iko zna šta je moderno u ovom trenutku, to je upravo on.

2. Pačvork

Iako je ova tehnika pozata od davnina, svet je poludeo za pačvorkom kada su svi poželeli da postanu DIY majstori. Tehnika koja spaja tkanine različitih tekstura i boja, može da se primeni i na džins. Poželjno je kombinovati svetlije i tamnije nijanse teksasa, ili samo kao detalj, ili kao cele farmerke.

3. Duplo plavo

Sve i da se u teksas jakni uparenoj sa farmerkama osećate kao američki farmer ili roker iz osamdesetih, ako tako izađete na ulicu bićete obučeni kao neki od manekena brenda Balenciaga za proleće/leto 2018. Ukoliko su ti komadi svetlo plavi, to vam je dodatni plus, a ako obujete patike i obučete belu majicu s printom, neko može da pomisli da listate modne časopise.

4. Podvrnute nogavice

Ovde ne mislimo na kapri pantalone ili one koje podvrćete jer su vam velike, a mrzi vas da posetite krojača, već na regularne farmerke kojima ste zavrnuli nogavicu. Ako se pitate zašto bi iko normalan to radio, odgovor je jednostavan…Zato što je to kul. Ako ne verujete, pitajte na primer Dejvida Bekama.

page_cover Najbolje od uličnog stila sa Nedelje mode u Milanu 15 a S ofingera: Maja Atanasijević (Zipa Yoma) page-cover Najbolje haljine sa poslednjih 15 dodela Oskara www.youtube.com Style File: Lily-Rose Depp · · ·