cover
U VAZDUHU · urban flash

Većina neće priznati, ali istina je da se od žena očekuje da uvek savršeno izgledaju, pristojno se ponašaju i budu naočite dame. Da se razumemo, to ponekad jednostavno nije moguće. Normalno je da se svi osećaju izgubljeno u ovom svetu, da su ponekad nesigurni i uplašeni. Drage dame, težiti nekakvom lažnom savršenstvu gubljenje je vremena, pa se zato treba od srca smejati nezgodnim i čudnim situacijama u kojima se nađete.

Prudence je mlada umetnica, koja sa svojih dvadeset i nešto godina, kao i svi mi, pokušava da nađe sopstveno mesto i smisao u univerzumu. U naglim promenama raspoloženja i nezgodnim situacijama sa njenih crteža, mnogi će se prepoznati. A ako vam se ilustracije svide, i želite još da zađete u svet ove umetnice, posetite njen Instagram profil.

Svakodnevni problemi sa kojima se žene susrećuOtvori galeriju
cover 13 grešaka koje muškarci neprekidno ponavljaju cover Kako stvarno izgleda biti u vezi sa visokim muškarcem Amerikanci ne znaju gde je Severna Koreja Amerikanci ne znaju gde je Severna Koreja pagecoer 5 bizarnih proizvoda koji će vas ostaviti u čudu · · · ·