cover-back-to-business-samsonite
PULS GRADA · shopping

Za decu, „back to school“ fraza koju sve češće viđamo na izlozima različitih prodavnica znači povratak u školske klupe, gužve u gradskom prevozu i rančeve pune knjiga. Za odrasle, poput nas, početak jeseni znači kraj letnjih odmora i „back-to-business“ odnosno povratak na posao, izradu kvartalnih izveštaja i planova za narednu godinu, usaglašavanja, ponovna usaglašavanja, sastanci, budžetiranje, novogodišnje akcije, još sastanaka i prekovremeni rad.

Odraslima, baš kao i deci, potrebna je torba ili ranac u kojoj će držati sva svoja dokumenta, papire, rokovnike, tablete, pametne telefone i laptopove koji nekada stvarno znaju da budu teški.

Upoznajte Samsonite rančeve koji će vredno „raditi“ baš kao i vi! Samsonite poslovne rančeve i torbe postražite u HOUSE OF SAMSONITE prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

SAMSONITE, PRO-DLX5

Upečatljivi ranac iz poslednje generacije najprodavanije Samsonite poslovne kolekcije. Odgovara na sve zahteve poslovnog korisnika. Napravljen od balističkog najlona sa RFID zaštitom od krađe, ovaj ranac nudi savremeni dizajn u elegantnoj teget boji i odličnoj organizovanim pregradama za laptop, tablet, dokumenta i ostale mobilne uređaje.

SAMSONITE, OPENROAD 

Multifunkcionalan i savremen, ovaj moderan ranac urbanog dizajna omiljeni je izbor gradskih biznismena.

SAMSONITE, ZALIA 

Moderna ženstvena linija koja kombinuje elegantan dizajn i dnevne poslovne potrebame. Ovaj ranac za dame karakteriše specifičan prednji džep od veštačkog materijala u imitaciji safiano kože kao dodir elegancije, dok je unutrašnjost ranca potpuno organizovan za poslovne potrebe sa različitim pretincima za laptop, dokumenta i mobilne uređaje.

SAMSONITE, XBR

Lagan i funkcionalan, XBR predstavlja Samsonite-ovu viziju stalne inovacije u dizajnu. Profesionalni dizajn i premium kvaliteti unutrašnje organizacije prilagođavaju se svim dimenzijama mobilnih uređaja.

SAMSONITE, DESKLITE

Kreiran da odgovori na sve izazove i očekivanja formalnog i mejnstrim korisnika, Desklite kombinuje praktičnu funkcionalnost tradicionalne akten tašne i lakoću torbe za laptop.

SAMSONITE, KLEUR

Za aktivnog urbanog korisnika u pokretu koji bi da izbegne kliše poslovne crne, ova sportska biznis linija ima sve karakteristike savršene poslovne torbe. Kleur karakteriše moderna forma, mnogobrojni džepovi i energična paleta boja. Mogućnost vučenja ovog ranca na zadnja dva točka olakšava prenošenje nešto težeg sadržaja u rancu – npr. tokom vikend putovanja. Dostupan u narandžastoj, zelenoj, sivoj i crnoj boji.

SAMSONITE, SPECTROLITE 2.0

Inovirani dizajn, pametne karakteristike bez rizikovanja kvaliteta u izdržljivosti i dugotrajnosti materijala, ovaj ranac predstavlja apsolutnog savremenika koji podržava sve mobilne uređaje i prateći asortiman. Easy Pass menadžment sistem, koji obezbeđuje kablovima da prođu kroz više različitih pregrada ne prekidajući punjenje uređaja.

SAMSONITE, GUARDIT UP

Inspirisana ikoničnim Samsonite GuardIT dizajnom, nova i unapređena serija GuardIT UP nudi savremenije iskustvo u pogledu izgleda i funkcionalnosti zahvaljujući povećanoj zaštiti kaiševa i leđnog panela, struktuiraniji dizajn i potpuno opremljen enterijer u kontrastnim bojama.

SAMSONITE, NETWORK 3

Network 3 ostaje veran svojoj mekanoj i laganoj strukturi svojih prethodnika. Nova generacija Network rančeva kombinuje lakoću materijala, žive boje i poslovne karakteristike i sve to u savršenom odnosu cene i kvaliteta.

SAMSONITE, CITYSCAPE

Posebna linija Samsonite rančeva koja kombinuje udobnost i funkcionalnost za mlade poslovne ljude koji su uvek u pokretu. Svaki model ima RFID zaštitu od krađe.


Champion Kolekcija „We are one“ stigla u Srbiju page-cover-marketing Marketing bez budžeta u marketima širom sveta city-magazine-septembar-lipault-image LIPAULT Paris: Putni aksesoar od stila page-cover-skrabac Škrabac: Zahuktavanje pred zimu · · ·