cover_1000x500px_back_to_school_samsonite_citymagazine.rs
PULS GRADA · shopping

U dečjoj prirodi je da budu stalno u potrazi. Da istražuju, uče i kroz igru spoznaju svet oko sebe. Početak nove školske godine podrazumeva nove avanture, uzbuđenja i izazove. Samsonite predstavlja Back To School kolekciju – Sam School Spirit i Color Funtime koje čine dobro organizovani rančevi i torbe za školarce u fenomenalnim bojama i trendi dizajnu. Pomalo u retro trendu koji je veoma popularan u poslednjih godinu dana, ovu kolekciju čine 3 modela u 6 zanimljivih kombinacija boja. Svaki ranac ima ID tag, laptop pregradu, džep za flašicu, impregnirano dno ranca radi bolje zaštite i integrisani privezak za ključeve. Color Funtime kolekcija predstavlja nešto klasičniji izbor i specijalne modele u saradnji sa Marvel i Star Wars produkcijom.

Za srećan i veseo povratak u školske klupe, Samsonite se pobrinuo da knjige i sveske budu upakovane u najlepše rančeve u školi!!!

  1. SAMSONITE, Disney Ultimate 2.0 Minnie Neon ranac M
  1. SAMMIES by SAMSONITE, Hedgehog Harris, ranac S+
  1. SAMSONITE, Sam School Spirit, torba M
  1. SAMSONITE, Color Funtime, ranac na 2 točka
  1. SAMSONITE, Sam School Spirit, ranac M
  1. SAMSONITE, Disney Ultimate 2.0 Minnie Neon, ranac na 2 točka
  1. SAMSONITE, Color Funtime, Star Wars, ranac L
  1. SAMSONITE, Color Funtime, ranac L
  1. SAMSONITE, Sam School Spirit, ranac L
  1. SAMSONITE, Color Funtime, Marvel, ranac na 2 točka
IMG_20190530_132821 Škrabac od sada ima u ponudi ženske novčanike BeFunky-collage (10) Nova kolekcija čuvene dizajnerke i svetskog fitnes brenda cover_1000x500px_letnja_akcija_samsonite_citymagazine.rs Vruća letnja ponuda 1 Vans je izbacio kolekciju patika inspirisanih Fridom Kalo · · ·