samsonite-mickey-90-godina
PULS GRADA · shopping

18. novembra 1928. godine Volt Dizni lansirao je jednu od najpoznatijih svetskih ikona i istinski original dvadesetog veka – Mikija Mausa. Od tada, Miki postaje širom sveta jedan od vodećih uticaja na sve generacije. U čast 90-ogodišnjice rođenja Mikija Mausa, Samsonite i American Tourister – internacionalni lideri putnog programa ponosno predstavljaju kampanju „Mickey, istinski original“, koja slavi Mikijevu baštinu kao istaknutu ikonu pop-kulture.

Predstavljamo 10 kofera sa motivom Mickey i Minnie Mouse brendova Samsonite i American Toruister. Sve kofere možete pronaći u prodajnim mestima HOUSE OF SAMSONITE u Beogradu i Novom Sadu.

SAMSONITE, COSMOLITE LTD. EDITION MICKEY 90TH ANNIVERSARY

Limitirana serija Cosmolite kofera inspirisana jubilejom Mickey Mouse-a. Originalni detalji, retro motivi i autentična postava kofera čine ovaj pravim draguljem za ljubitelje animirane legende.

Snažan po svojoj strukturi i neverovatno lagan zahvaljujući inovativnoj CURV tehnologiji, ova serija dolazi u 3 veličine: kabinski (spinner 55), spinner 69 i spinner 75.

AMERICAN TOURISTER, LEGENDS DISNEY ALFATWIST

Disney Legends kolekcija ujedinjuje prepoznatljive Dizni motive i renomirani kvalitet na koji možete da računate.

Najnovija serija iz ove kolekcije predstavlja retro motiv Minnie Mouse u kombinaciji sa bezvremenim belim tufnama koje ove godine doživljavaju svoju ponovnu slavu.

AMERICAN TOURISTER, LEGENDS DISNEY ALFATWIST

Strip motiv Mickey Mouse-a na ovom modelu vraća u detinjstvo. Moderan i urban, retro i vanvremenski. Spinner 75 na četiri točka u koji možete spakovati sve svoje snove i otići na nezaboravno putovanje.

SAMSONITE, DREAMRIDER MICKEY

Samsonite predstavlja upečatljivu novu liniju dečjih kofera koja garantuje zabavu za celu porodicu – Dreamrider koferi koje deca mogu da voze i to sa motivom Mickey i Minnie Mouse. Sa ovim koferima nećete morati da svoju decu molite da nose svoje stvari – biće prezadovoljni da voze svoj vlastiti prtljag Dreamrider! Kapaciteta 25L, sa stabilnim točkovima i čvrste konstrukcije prepoznatljivog Samsonite kvaliteta, ovaj kofer karakterišu u 2 sigurnosne bravice, dve praktične drške za sigurniju vožnju, kao i dugački kaiš za vučenje kofera, koji ujedno koristi i kao kaiš za nošenje na ramenu.

AMERICAN TOURISTER, ALFATWIST MICKEY & MINNIE KISSING

Idealna kolekcija za najvatrenije Disney fanove! Originalni i stajliš Mickey i Minnie motivi izdvajaju svakog putnika iz gužve.

Zanimljivo dekorisana postava kofera čini ovaj primerak još atraktivnijim. Dostupan u 3 veličine – kabinski, srednji i veliki.

SAMSONITE, DISNEY MINNIE NEON

Moda i zabava glavna su inspiracija za ovu kolekciju. Minina mašna iskorišćena je za all-over print i osnovni motiv serije. Neonski sjaj pink mašne se reflektuje u mraku i pravi je hit za devojčice od 6 do 9 godina, ali i za one starije koji još uvek ne žele da odrastu!

SAMSONITE, DISNEY ULTIMATE, MICKEY LETTERS

Razigrani slovni print i detalj plišanih ušiju karakterističnih za Mickey Mouse-a čine ovaj kofer savršenim saputnikom za sve mališane od 3 do 6 godina.

AMERICAN TOURISTER, WAVEBREAKER MICKEY CLOSE-UP

Wavebreaker kolekcija od American Tourister-a obogaćena je ovaj put serijom Close-Up u motivu Mickey i Minnie Mouse. Za one sa bogatijim smislom za humor.

AMERICAN TOURISTER, WAVEBREAKER MINNIE CLOSE-UP

Spinner 67 na četiri silokonska točka i sigurnosnom bravicom u veselom i modernom printu Minnie Mouse. Reljefasta površina koja štiti od grebanja. Potrebno je samo da izaberete sledeću destinaciju!

SAMSONITE, DISNEY ULTIMATE, MINNIE GLITTER

Devojčice će biti oduševljene kombinacijom belih tufnica i svetlucave Minnie mašnice sa štrasom. Svaka destinacija sa ovim koferčićem biće kao destinacija iz snova. ID tagom na poleđini kofera, možete personalizovati svoj primerak.


4Z2A0503 Za specijalne trenutke: Zadovoljstvo slatkih ukusa Delta City Rođendanska Delta City zabava: Dečiji maskenbal, popusti, žurka, karaoke… OB-06-bilbordi-5x2.5 Metro robne marke: Visok kvalitet proizvoda lamparas-harry-potter-1536137362 Hari Poter lampe koje ćete odmah poželeti da kupite · · ·