Dodo Loves Samsung
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija Samsung, BuzzFeed i The Dodo počinju saradnju kako bi korisnicima omogućili da svakodnevne trenutke učine nezaboravnim, pomoću „SuperSlow-mo“ opcije na kameri pametnih telefona Galaxy S9 i S9+.

BuzzFeed, svetska tehnološka medijska kompanija čije se vesti nalaze na više platformi i čija mreža za zabavu dopire do stotina miliona ljudi širom sveta i The Dodo, najpopularniji digitalni medijski brend za životinje/ljude i najpopularniji i najvoljeniji izdavač na Facebooku, objavljivaće smešne i zabavne super slow-motion video zapise na društvenim medijskim platformama, uključujući Instagram, Twitter i Facebook.

Video zapisi, uz haštagove #withGalaxy i #SuperSlowMo, pokazaće korisnicima koliko je jednostavno stvaranje i deljenje neverovatnih super Slow-mo sadržaja uz korišćenje Samsung Galaxy S9 i S9+ uređaja. Korisnici BuzzFeeda i The Dodoa će moći da vide 30 jedinstvenih sadržaja u naredna dva meseca. Podstaknuti trenutnim trendom stvaranja i deljenja usporenog sadržaja pomoću Galaxy S9 i S9+, postovi će beležiti jedinstvene trenutke u svakodnevnom životu, od kratkih sadržaja do zabavnih video zapisa. BuzzFeed će predstaviti povezane svakodnevne trenutke, pretvarajući jedinstvene osmehe i grimase u trenutke koji se mogu podeliti. The Dodo će pak imati smešne, emotivne video zapise i priče o životinjama, uhvaćene dok rade nešto zanimljivo, snimljene Galaxy S9 i S9+ uređajima u autentičnom stilu Dodoa.

Super Slow-mo kamera na Samsung pametnim telefonima Galaxy S9 i S9+ beleži usporeno snimanje video zapisa na 960 frejmova u sekundi, otkrivajući potpuno novi način ponovnog proživljavanja i deljenja posebnih trenutaka u svakodnevnom životu. Uz automatsko prepoznavanje pokreta, korisnici mogu jednostavno postaviti snimak i pritisnuti play. Korisnici mogu dodati muziku na svoj video zapis uz pomoć 35 različitih, unapred postavljenih opcija ili birajući omiljenu melodiju sa sopstvene plejiste, pre nego što odmah podele sadržaj uz pomoć tri kreativne opcije – video zapis koji pravi looping, koji ide unazad ili koji se leluja.

Huawei Huawei: Nekoliko načina da sami popravite telefon 40546091185_1eeb9381e2_o-e1523678439581 Google „čita“ knjige kako bi odgovorio na pitanja mobilni Nova aplikacija prepoznaje biljke i životinje u prirodi Huawei P20 Pro Huawei: P20 serija je postala dostupna u Srbiji · · ·