Samsung Gear S2
U VAZDUHU · tech/web

Samsung je danas najavio Samsung Gear S2 classic 3G kao prvi uređaj na tržištu koji će biti opremljen eSIM karticom koja odgovara GSMA arhitekturi za obezbeđenje usluga za SIM sa udaljene lokacije (RSP, remote SIM provisioning).

Samsung je odigrao ključnu ulogu u pokretanju saradnje između partnera iz više različitih industrija, među globalnim operaterima i prodavcima SIM modula, kako bi implementirao eSIM karticu koja odgovara GSMA standardima u uređaje široke potrošnje. Ova kompanija je sarađivala sa nekoliko partnera iz ove industrije, uključujući „M1 Limited“, „Orange“, „Singtel“, „StarHub Ltd.“, „Telefónica“, „TeliaSonera“, „Vodafone Group“ i prodavce SIM kartica – „Gemalto“, „Giesecke&Devrient“ (G&D) i „Oberthur Technologies“. Ova grupa kompanija sarađivala je na razvoju tehničkih specifikacija koje će omogućiti korisnicima da preuzmu sa interneta profil operatera mobilne mreže na uređaje sa ugrađenim e-SIM karticama.

Svi partneri koji su sarađivali na projektu su u potpunosti posvećeni podršci GSMA aktivnosti u stvaranju potpuno interoperabilnog eSIM standarda koji će obezbediti mogućnost bezbednog povezivanja za sve veći broj uređaja.

Gear S2 klasik 3G opremljen eSIM karticom u skladu sa GSMA standardima biće dostupan od marta.

Ovo je Nissan stolica koja će se sama "parkirati" Ovo je Nissan stolica koja će se sama „parkirati“ Bioskop u kući Bioskop kod kuće – jednostavno i moguće PS-HX500_fotografija br. 4 Zavrtite ploče na novom gramofonu Liam Nison u prvoj LG Super bowl reklami Liam Nison u prvoj LG Super bowl reklami