Smart Saving 2
U VAZDUHU · tech/web

Istina, savremeni život podrazumeva manje vremena za kuvanje, pa neretko zateknemo sebe kako kupujemo ili naručujemo brzu hranu. Analizirajući svakodnevicu svojih korisnika, kompanija Samsung ima savršen recept, odnosno kuhinjske uređaje, koji će svim ljubiteljima kulinarstva vratiti želju da češće nose kecelje.

Ukoliko nosite mleveno meso, krompir, crni i beli luk, jaja i mleko u jednoj kesi, a u drugoj se nalaze višnje, jogurt, šećer u prahu, ulje, prašak za pecivo, znamo da će se ukusna musaka i bakin kolač sa višnjama naći na vašoj kuhinjskoj trpezi. Dve prepune kese namirnica, bez problema će stati u ugradni frižider sa Twin Cooling tehnologijom koja održava optimalnu temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču.

Idealna organizacija prostora omogućiće vam i lakšu dostupnost hrane, dok će se prelep dizajn stopiti sa vašom modernom kuhinjom. Ovaj model Samsung frižidera hladi svaki odeljak zasebno i uz pomoć namenskih isparivača i sistema hlađenja sprečava mešanje neprijatnih mirisa. Dolazi sa „No Frost“ tehnologijom koja podrazumeva kraj gomilanju leda i inja, jer svaki ugao frižidera ima konstantnu temperaturu.

Mleveno meso, crni i beli luk, zajedno sa začinima će se savršeno dinstati na Samsung indukcijskoj ploči za kuvanje sa Virtual Flame tehnologijom i Flex Plus zonom. Ona stiže sa vizuelnom kontrolom i jasnim prikazom jačine temperature uz pomoć boje i osvetljenja virtualnog LED plamena za svaku zonu kuvanja. Iako vam neće biti potrebna za kolač sa višnjama, na njoj možete kuvati više jela istovremeno, jer je odlikuje širina i otvorena površina koja omogućava veću fleksibilnost i iskorišćenost. Ističe se i po tome što prepoznaje razne veličine i oblike posuda na njoj, zbog čega se sve kuva ravnomerno, uz minimalnu upotrebu energije.

Složićete se, kada dođemo do rerne najveći deo posla je gotov. Zahvaljujući Samsung rerni sa fleksibilnim vratima imate mogućnost da u gornjem delu pečete musaku na 200 stepeni, dok se u donjem delu peče vaš omiljeni kolač sa višnjama na 180 stepeni.

Svaki od ovih inovativnih uređaja dolazi sa pet godina garancije, a više informacija o Samsung proizvodima možete pronaći OVDE.

b1c0a3dd833c972319c76afa32e60504 Znate li zašto se Bluetooth baš tako zove? https___blogs-images.forbes.com_curtissilver_files_2019_05_poc Laptop pun virusa se prodaje za 1,2 miliona dolara BeFunky-collage Huawei P30 Pro: Kamera koja impresionira u svim situacijama pexels-photo-1471752 10 najprodavanijih mobilnih telefona svih vremena · · ·