Sandra Suárez
KULTURA · art

Brazilska umetnica Sandra Suárez autorka je simpatične kolekcije zabavnih maski koje pravi svakodnevno, a koje je podsećaju na to da je – osim završavanja obaveza – ponekad vrlo važno i opustiti se kroz kreativni rad.

Sandra Suárez napravila je svoj umetnički projekat pod nazivom 365 Masks Project sa idejom da svakodnevno pravi po jednu zanimljivu masku koja se oslanja na karaktere iz popularne kulture. Sliku sebe sa ovom maskom gospođica Suárez zatim kači na svoj Instagram nalog, a cilj joj je da svoje brojne pratioce neprestano podseća na to kako je neophodno odvojiti vreme za igranje i zaboraviti na brige makar na kratko. Likovi koji je inspirišu su, između ostalih, Marge Simpson, Neytiri iz filma Avatar i Lucy iz filma The Lego Movie, a u našoj galeriji možete pogledati mali deo ove inspirativne kolekcije.

Sandra SuárezOtvori galeriju
Police "Every Breath You Take" Pop hitovi na posterima Kosta Milićević, Ostrvca kraj Krfa, 1918 Svetlost u mraku Prvog svetskog rata – Vrhunska ostvarenja protagonista impresionizma u Srbiji Jeff Friesen LEGO radovi Jeff Friesen i radovi od LEGO kocki Smart Body Art Smart Body Art ·