Sapore sladoledi
PULS GRADA · gastro

Sladoled koji smo (za)voleli na prethodnoj lokaciji na Andrićevom vencu, odnedavno se nalazi na sasvim novoj poziciji. Smešten u pešačku zonu na uglu Cara Lazara i Uskočke ulice, prekoputa znamenitog Koffeina, Sapore se pojavio u proširenom i vrlo prijatnom izdanju, ostajući dosledan famoznim ukusima italijanskog sladoleda pod sloganom „Il gelato naturale“.

Originalan i autentičan, fine kremaste strukture, spravljen od najkvalitetnijih sastojaka, bez ikakvih dodataka veštačkih boja, ovaj je sladoled zaista poseban doživljaj u svakom od ukusa.

Dvadesetak zavodljivih aroma, uz stalne nove lucidne kombinacije poput volšebne banana-peršun zadovoljiće i najprobirljivije slado(ledo)kusce, a nas su oduševili: sjajan lešnik koji stiže iz Pijemonta, fascinantni pistaći, čokolada koja se pravi od 72% ekvadorske čokolade i kakaa, novitet Amaretto (sladoled od mleka, amareto likera i kolačića), kao i sorbei od grejpa, dinje, šumskog voća i domaće maline.

U ponudi je i nekoliko verzija sladoleda na štapiću, tiramisu sladoled kao i sladoled sendvič, te neobične čaše sa voćem (coppa melone, coppa fragola, coppa all’amarena) i sladoledom, a u najavi niz novih zanimljivih poslastica.

Celokupna ponuda dostupna je i u vrlo interesantnim pakovanjima „za poneti“ neobičnih oblika i raznih dimenzija, tako da u magičnim Sapore sladoledima možete uživati i na nekom drugom mestu. Sasvim posebno rešenje za sladoledno osveženje u samom srcu grada.

GettyImages Čokolada sada može i da se šmrče prezentovanahrana Neobično prezentovani obroci u restoranima širom sveta Ovsene Kase PRINT_cover Čarobna jutra mali iv homemade company sladoled (4)_cover1 Home Made Company: Sladoledi za ovo leto · · · ·