Kakav to stan prodaje SJP?
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Dve godine nakon što su Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick procenili svoju kuću u Njujorku na 25 miliona dolara, i nekoliko meseci nakon što su je povukli iz prodaje – evo kuće od 6800 kvadratnih metara opet na tržištu nekretnina, ali ovaj put za 22 miliona dolara.

Pet spavaćih soba i ostatak kuće koji je pored zanimljive lokacije u Greenwich Villageu, uređen zaista sjajno, a koji je par počeo da uređuje nakon što su je kupili 2011. Za sve eventualno zainteresovane važno je napomenuti da je topli dom uređen u istinskom “Carrie Bradshaw” fazonu, što će reći da kuća poseduje i dva impozantna plakara, za slučaj da nemate gde da smestite sve svoje Louboutin ili Manolo Blahnik cipele.

TrpezarijaOtvori galeriju

Sedam kamina za slučaj da vam je hladno, bašta sa pogledom koji oduzima dah, sedam kupatila, I možda samo jedna mana – zapravo ostaje nejasno zašto se rasprodaje zajednička imovina… a možda u kući ima duhova, I to onih iz prošlosti!

House of Vans Podzemni skejt park u Londonu Stan Koko Šanel U stanu Coco Chanel Kad se spoje Lego i Ikea Kad se spoje LEGO i IKEA Leandra Medine Kancelarija modnog bloga Man Repeller · · ·