coverSTR8
U VAZDUHU · promo

U kontekstu svog strateškog plana rasta, kako na postojećim teritorijama tako i na novim tržištima, Sarantis Grupa najavljuje partnerstvo sa poznatim grčkim košarkašem, igračem NBA lige – Giannisom Antetokounmpom.

Saradnja će uključivati podržavanje STR8 brenda kroz raznovrsne marketinške aktivnosti na globalnom nivou tokom narednih pet godina. STR8 je popularan muški brend koji je veoma poznat i ima veliki tržišni udeo širom regiona cele grupacije. STR8 se obraća mladim muškarcima i ohrabruje ih da slede svoje strasti, da pomeraju svoje granice – mladim muškarcima koji žive život po svojim pravilima.

Započevši svoj put kao igrač amater u Grčkoj, Giannis Antetokounmpo, usudio se da sledi svoje snove i zahvaljujući svom predanom trudu, radu i posvećenosti počeo je da niže uspehe u SAD-u, i postaje velika zvezda NBA koja postiže jedan rekord za drugim. Njegova strast, posvećenost, naporan rad i integritet su vrline koje su mu pomogle da izraste u jednog od najboljih igrača u NBA.

STR8 i Giannis čine savršeni tim jer zastupaju iste vrednosti. Giannis je najbolji izbor za brend ambasadora i za dalji rast STR8 brenda širom sveta što je u potpunosti u skladu za vizijom Sarantis Grupe i njenim planom za dalji internacionalni razvoj.

coveruniqaosiguranje European Business Awards: Dve nagrade za UNIQA osiguranje Qatar Airways QATAR AIRWAYS: Posebna promocija za one koji planiraju putovanja Mastercardsreda Mastercard, Cineplexx i Delfi: Tim za omiljenu sredu EKO Srbija trka EKO Srbija tim u humanitarnoj trci · · · ·