rusija
U VAZDUHU · svet

Pitate se kako sad šljunak od flaša alkohola? Pa, majka priroda se pobrinula da ono što ljudi doživljavaju kao nepotrebno i beskorisno, pretvori u nešto zaista lepo i šareno. Zaliv Ussuri u Rusiji je bio sovjetska lokacija za odlaganje staklenih flaša. Pravo smetlište. Međutim, priroda je opet uradila nešto za čoveka, iako je očigledno da on to nije zaslužio.

Ovaj zaliv u blizini Vladivostoka sada je jedna od najlepših plaža koje ćete videti. Jer, prošle godine su talasi Tihog okeana oprali razbijene boce piva, vina, votke i doneli na plažu milione komada glatkog i šarenog šljunka. Sada je ovo mesto od deponije postalo mesto koje turisti posećuju. Čak je i vlast zaštitila ovo područje nazvavši ga Glass Beach. Čini se da sad niko ne sme da zagađuje plažu, iako je decenijama bila deponija. Ali, priroda se potrudila da iz svega izvuče najbolje. I kada vidite fotografije biće vam jasno koliko je lepo. Opet je priroda uradila nešto dobro za čoveka koji ju je po starom bahatom običaju, zagađivao.

Plaža od staklaOtvori galeriju
danska Zašto Danska ima najsrećnije zaposlene na svetu? fika Da li znate šta je fika? hygge Hygge: Popularni danski životni koncept planina Norveška želi da pokloni Finskoj planinu za rođendan · · ·