Saucony Jazz Low Pro
PULS GRADA · moda

Saucony, jedan od najstarijih sportskih brendova na svetu, osnovan je davne 1898. godine u Americi. Osnovna ideja od nastanka kompanije bila je proizvodnja patika za trčanje.

Danas, Saucony (Sock-a-knee ili na srpskom „Sokoni“) je sinonim za kvalitene i udobne patike. Tehnološki razvoj i pažnja, koji se poklanjaju pri izradi svakog para, jedan je od retkih primera u ovoj industriji. Činjenica o kontinuiranom rastu prodaje modela za trčanje, u proteklih 5 godina,  jasno govori u prilog svim dosadašnjim tvrdnjama. Po oceni najvećeg trkačkog portala i najuglednijeg magazina među trkačkom populacijom, na svetu „ The Runners World“, Saucony je bio zastupljen sa čak tri različita modela u kategoriji najboljih trkačkih patika na svetu u 2015. godini!

Pored trkačkih patika, paletu brenda čine i „retro running“ modeli, koji su postali obavezni modni detalj u mnogim zemljama. Dovoljno je spomenuti Italiju i podatak od milion prodatih pari u 2015. godini.

Proizvode ovog renomiranog proizvođača, možete pronaći u gotovo svim zemljama na svetu. U Evropi, brend je najzastupljeniji u Italiji i Španiji.

Retro running modele možete da pogledate u našoj galeriji:

Saucony Shadow OriginalsOtvori galeriju
H&M venčanice H&M: Pripremite se za kolekciju nesvakidašnjih venčanica cover Style File: Gwen Stefani Kako da nosite džins Kako da nosite džins kao poznati Kupaći kostimi Kupaći kostimi za leto 2016. ·