30-Pieces-of-ACTUALLY-Good-Breakup-Advice_LEAD
U VAZDUHU · urban flash

Raskidi su veoma bolna tema koja može imati zaista negativan uticaj na pojedinca ako se ne nosi sa njima na dobar način. Srećom, kako se to dešava svim ljudima, tuđa iskustva mogu poslužiti kao dobra i bezbolna rešenja ponekad.

Ništa u vezi sa raskidima nije lepo, ali prava nevolja nastaje tek nakon njih. Kako se ne može sve rešiti samo kroz tužne ljubavne pesme i prejedanje, poslušajte šta imaju da kažu drugi ljudi. Uz njihovu pomoć možete lakše preboleti sve što vam se desilo, vratiti nestalo samopouzdanje i pripremiti se na lepe stvari koje vas tek iščekuju.

Ne morate biti prijatelji

Bez obzira na to kako je raskid prošao, može doći do tendencije da budeti prijatelji sa bivšim partnerom. Iako to nije nužno loše, u početku može biti previše za jednog ili čak i za oboje. Ako raskid nije bio zajednička odluka tu dolazi do disbalansa koji se može ispoljiti prilikom oživljavanja prijateljstva. Zato sačekajte bar malo, a čak i ako tada ne želite više da imate kontakt sa njima, to je sasvim u redu i normalno.

Izbrišite ih sa društvenih mreža

Nakon raskida sve što vas podseća na bivšeg partnera može biti bolan podsetnik na to kako vam je nekada bilo lepo, a sada više nije. To se naročito odnosi na sve fotografije na društvenim mrežama ili zajedničke aktivnosti sa prijateljima ili čak novim partnerom. Zato možda nije uopšte loše da ih više ne pratite ni na jednoj društvenoj mreži, kako biste mogli sami da se nosite sa tim što osećate.

Dajte sebi vremena

Svako se na različiti način nosi sa raskidom i to se odnosi i na vreme koje je potrebno kako bismo preboleli. Neko to pokušava kroz hobije ili druženje sa ljudima, ali to nije uvek tako jednostavno. Najbitnije je da sebi date vremena da se na pravi način suočite sa tim i da se ne požurujete jer ishitrene odluke vam neće nikako pomoći.

Tako je verovatno bolje

Umesto da tražite krivca za sve što je pošlo pogrešno, treba razmišljati o raskidu u pozitivnom svetu. Da, naravno da vam je teško nakon svega, ali možda je bolje što se to desilo jer oni služe da okončaju nešto što nije bilo funkcionalno. Kada pogledate unazad i shvatite da vam je bolje bez nečega što nije uspevalo, bićete ponosni na sebe što ste to shvatili.

Ne krijte osećanja

Potiskivanje emocija koje osećate nakon raskida neće vam doneti ništa dobro. Ne samo da nećete imati prilike da se na pravi način rešite svega što vas sputava, već možete i ugroziti svoje zdravlje. Mislite malo na sebe i dopustite da zaplačete, iznervirate se ili jednostavno budete tužni neko vreme. Pustite da sve prođe i kasnije će vam biti lakše.


cover www.theresashalloweenwonderland.blogspot.com 13 uvrnutih činjenica o vešticama koje niste znali different-original-names-titles-brands-tv-shows-movies-music-bands-201-5bc590baa9246__700 Ove popularne stvari su se nekada zvale drugačije collage Koja ćete biti veštica u Noći veštica? extra_large-1539180917-cover-image Zbog ove iluzije videćete nešto što se nije desilo · · · ·