Bambi Wellness
U VAZDUHU · promo

Oktobar je mesec zdravlja i mesec kada se pažnja dodatno usmerava na edukaciju i informisanje javnosti o važnosti zdravih navika za dobar osećaj kod svakog pojedinca.

Zbog toga, brend Wellness kompanije Bambi pokreće akciju na svojoj Facebook stranici Wellness zvanična stranica gde želi da svojim vernim potrošačima ponudi odgovore na različita pitanja vezano za zdrave životne navike, fizičku aktivnost i sva pitanja koja se tiču stvari koje u nama bude dobar osećaj koji se vidi.

Na Wellness Facebook stranici, tokom narednih nedelja na vaša pitanja odgovaraće naše drage gošće – glavna i odgovorna urednica magazina Sensa, Jasmina Stojanović, kao i zamenica glavne i odgovorne urednice magazina Lepota i Zdravlje, Jasmina Ubiparip.

Pošaljite svoja pitanja pravim stručnjacima i poznavaocima lifestyle-a!

Expo Medic “Biram zdravlje”: Novi sajam Expo Medic ECN_15448_Hyaluron_Filler_CC_Cream_14_PR Stigla je Eucerin® Hyaluron-Filler CC krema Popusti 1.000 Super cena u IDEI i Mercatoru uz Super Karticu Novi Plazma proizvodni pogon Bambi: Otvorena nova Plazma proizvodna linija ·