Loreal
PULS GRADA · lepota

Vodootporna maskara je tajno oružje svake žene, zar ne. Međutim, ono što ne zna svaka devojka je kako da je pravilno nanese, ali i skine. Pogrešan korak i imaćete neuredne trepavice ili još gore, ako vam se maskara razmaže, izgledaćete kao rakun. Zbog toga, neophodna je opreznost u nanošenju i skidanju vodootporne maskare.

Kako je naneti?

Nanošenje vodootporne maskare mora početi pripremom. Kao što verovatno znate. vodootporne maskare je nekad teže skinuti nego obične maskare. Kako ne biste imale taj problem, šminkeri savetuju da pre korišćenja nanesete malo prajmera koji će da olakša njeno uklanjanje. Dakle, uvedite prajmer za maskaru u svakodnevnu beauty rutinu i dobićete još bolji efekat krupnih očiju!

Kako da je pravilno skinete?

Vodootporne maskare izrađene su tako da su otporne na sve moguće uslove. Zato, kako ne biste imale problem sa skidanjem, savetujemo vam da nabavite sredstvo za skidanje šminke oko očiju na bazi ulja. Blagim pokretima uklonite maskaru sa trepavica, nikako ne primenjujte silu, jer će vam se od jačine pokreta pojaviti crvenilo.

Da li vodootporna maskara oštećuje trepavice?

Trepavice su osetljive, zato maskaru treba da nanesete nežnim pokretima, a isto tako trebate da je uklonite. Ne postoje dokazi da vodootporna maskara oštećuje trepavice, ali ono što im nikako ne prija, jeste neskidanje šminke. Ukoliko ste lenji da uveče skinete šminku, vase trepavice će vremenom izgubiti volumen, pa nijedna maskara više neće moći da vam pomogne.

Pune obrve Trik za punije obrve City & Loreal Makeup greške koje vas čine starijom drg_9093904_bg_poster_en-1 DR. GRANDEL: Uklonite godine sa vašeg vrata collage Ovo će biti top trendovi ulepšavanja u 2019. · ·