Telefon
U VAZDUHU · tech/web

Svi znaju šta treba da urade kada im telefon upadne u vodi ili skizne iz džepa u WC šolju. I svakom se to bar jednom u životu desilo, lažu oni koji kažu da nije…

Dakle, samo treba isključiti telefon i staviti ga u pirinač i nekoliko sati kasnije, vaš telefon je kao nov.Zar ne?

Ipak, sada znamo da postoji bar još jedan način da se telefon spasi od napada vode. I možda će vas iznenaditi kad čujete šta je to. Dakle, umesto da telefon stavite u kilogram pirinča treba vam mačka. Tačnije, mačkina kutija sa peskom. Bitno je da sve bude suvo.

Telefonska kompanija Gazelle je sprovodila niz testova i ustanovljeno je da pesak koji se nalazi u kutiji za mačke mnogo bolje upija vodu od pirinča. Dakle, sušite isključen telefon neko vreme i zatim ga stavite u pesak za mačke. Bilo bi dobro da ne bude novi pesak, već da je mačka nekoliko dana obitavala tu.

Rezultati su pokazali da pirinač zapravo ima najmanje učinka ako vam je telefon bio u kontaktu sa vodom. Silikonski gel, kus kus i zob su bili učinkovitiji. Čisto da znate ako nemate mačku u blizini.

gig Uskoro neće biti snimanja i fotkanja tokom koncerata 5_wiko_telefon_3 cover Wiko Rainbow Lite – pristupačni „pametnjaković“ Honor 7 Lite Novi član Honor tima od sredine jula na srpskom tržištu Photo Taxi Girl with Taxify Logocover Taxify – mobilna aplikacija za taksi vozače i klijente