pjimage - 2019-07-03T230952.290
PULS GRADA · gastro

Sa alkoholom uvek treba biti oprezan, naročito tokom vrelih letnjih dana i noći. Pored drugih neželjenih dejstava, on se ponaša i kao diuretik zbog koga možete lako da dehidrirate, a to je ono što najmanje želite na visokim temperaturama, zar ne?

Pored alkohola, sa oprezom treba konzumirati i sokove, slatka i veoma hladna pića.

Čini se da je ovim izbor letnjih pića vrlo ograničen… No, uz malo truda i mašte, lako možete kreirati ukusne i niskokalorične napitke koji će prijati vašem organizmu i osvežiti vas na pravi način.

Najbolja alternativa je svakako voda. U nju možete dodati različite vrste voća, lekovito bilje ili citruse. Na taj način pretvorićete običnu pitku vodu u sredstvo za detoksikaciju, a uz to ćete i uživati u divnom voćnom ukusu.

Ukoliko još uvek niste isprobali ovaj trik, ili pak nemate ideju koje namirnice da kombinujete, pogledajte sjajne predloge u našoj galeriji. Verujemo da ćete odmah poželeti da isprobate neki od njih. Živeli!

Detoks voda sa jagodama, lubenicom i nanomOtvori galeriju
newblack-kingstea Čajevi premium kvaliteta naslovna Grand Freeze – pravo kremasto letnje osveženje! mali iv homemade company sladoled (5) Home Made Company: Raw / Vegan sladoledi pjimage - 2019-06-17T224520.758 5 trendova u letnjoj ishrani · · · · ·