5a7988c9992dd_EbhRqBu__605
U VAZDUHU · pop trash

Živimo u svetu u kom su poznate ličnosti u najvećem broju slučajeva neka vrsta uzora, ako ništa drugo, postavljaju modne trendove i menjaju standarde lepote.

Svi žele da makar malo liče na njih, pa se iz tog razloga šminkaju ili oblače po uzoru na slavne, a neki su rođeni pod srećnom zvezdom pa prirodno liče na ličnosti koje svakodnevno viđamo na televiziji, društvenim mrežama i u novinama. Neko je jednom davno rekao da svaki čovek na planeti ima najmanje 6 osoba koje su njegovi blizanci. Malo ko ima priliku da upozna svog dvojnika, ipak, javnim ličnostima je mnogo lakše da pronađu ljude koji liče na njih. Sličnost običnih ljudi koji voze taksi, autobus, rade na šalteru sa poznatima je neverovatna. Verujemo da bi se svako zbunio da sretne ove ljude na ulici i da bi ih u sekundi pomešao sa svojim omiljenim glumcima, pevačima, istorijskim ličnostima. U našoj galeriji pogledajte koliko je sličnost između njih zapanjujuća.

Volter Vajt "Breaking Bad"Otvori galeriju
BEOVIZIJApic02 Vaskrsnula Beovizija: Gde je u svemu tome čar? page_cover_poznati Prvo su bili siromašni i nepoznati VOTEFORpic I mi Leu za Opru imamo tv Sjajni likovi iz sitkoma · · ·