pagecover
PULS GRADA · deca

Maskiranje za Noć veštica ne mora da bude aktivnost u kojoj samo uživaju mladi i ljudi bez dece. Ako vi imate prinovu, to ne mora da znači da treba da propustite ovu zabavu. Bilo da ostajete kući ili idete u druženje sa drugim ljudima, ne postoji dobar razlog zašto ne biste vi i vaša bebica obukle kostim i zajedno proslavili ovu feštu.

Sa malo kreativnosti i uradi-sam umešnosti možete da napravite odličan zajednički kostim za sebe i vašu bebu u nosiljki. Pogledajte na primer kako je roditeljima na slikama u našoj galeriji to pošlo za rukom. Naš favorit je definitivno kostim u kome se beba nalazi u ulozi predsednika SAD, dok mama iza njega glumi pripadnicu tajne službe zaduženu za njegovu bezbednost, mada moramo priznati da su i ostali veoma inspirativni i zabavni.

Savršeni kostimi za roditelje i njihove bebe u nosiljkamaOtvori galeriju
pagecover Imati sestru je najlepše baby-hears-mothers-voicecover Dirljivi trenutak kada bebica prvi put čuje svoju mamu coverbeyonce Šta je Beyonce spremila za Svetski dan devojčica BUFLy3LgQOR-png__880 Mama i ćerke uživaju u slikanju u istoj odeći · · · · · · ·