bez šminke
PULS GRADA · lepota

Koliko god mi pričali o prirodnom izgledu kao idealu lepote, poznate žene retko mogu sebi da dozvole luksuz da se negde pojave nenašminkane i super sređene jer će ih mediji „uzeti na zub“. Žena je uvek stavljena pred ista pitanja i osude- kako to dolazi neuredna na proslavu ili neko drugo javno mesto.

Svi vole prirodnu lepotu ali ne u javnosti, i ne kad su javne ličnosti u pitanju. I pomalo tužno zvuči kada se kaže: „Ona je lepa i bez šminke“. Već smo pisali o tome šta sve žene čuju o svom izgledu, možete pogledati ovde. Žene su uvek lepe, a pojedine holivudske lepotice imaju i fotografije kojima to mogu da dokažu, bilo da se traži kompletno našminkano lice, ili ono sasvim prirodno i što bi na Instagramu obeležili kao #nofilters. Njihov šarm i jedinstvenost su potpuno opčinjujući, i one su divne i bez šminke.

ShakiraOtvori galeriju
kosa Trendi frizure za 2017. godinu movembar Movembar: Kako negovati bradu i brkove ovog novembra? lepota Šta sve pođe naopako kad se žene doteruju? francuskinje Kako su Francuskinje tako mršave? · ·