gu
PULS GRADA · sport&rekreacija

Opremanje za teretanu treba da krene od poda, što konkretno znači- od patika. Dobre patike moraju biti usklađene sa vrstom sporta kojom se bavite. Kao što ne biste obuli japanke kada planinarite tako i ne treba olako shvatati da su sve patike namenjene rekreaciji i svakoj vrsti sporta.

Procenat ljudi koji odabere pogrešne patike za sport kojim se bave je čak 65 odsto. Možda ste i vi krenuli na CrossFit u pogrešnoj obući? Ako idete u teretanu obujte Adidas Ultra Boost ST.

Ove patike pružajaju adaptivnu podršku i dovoljno su čvrste za različite vežbe. Nećete pogrešiti kada ih obujete. Bolovi u kolenima ili cevanicama više neće biti problem, a zbog dobrog držanja i kičma će vam biti relaksirana.

Ako trčite na kraće staze tu su Asics fuzeX Lyte.

Super lagana patika sa jastučićima za veću udobnost i pružanje podrške trkačima na stazama od 5 do 10 km. Osećaćete se kao perce u ovim patikama.

Ako dižete tegove, tu su Reebok CrossFit Nano 6.0.

Dizajnirane su za CrossFit, pružaju ogromnu istrajnost i podršku. Platforma je stabilna i to je super za dizanje tegova. Tako da ćete u teretani zabeležiti i prve ozbiljnije rezultate.

Za sve vrste sportova tu su Nike LunarEpic Niska Flyknit.

Patike pružaju najveću moguću udobnost stopalu i savršene su za vežbanje. Nećete osećati nikakve teškoće dok ste u njima. Bez obzira na koji fitnes program ste se prijavili, ove patike će odgovarati za sve.

Za one koje trče na duge staze, tu su New Balance Fresh Foam 1080v6.

Jastučići u patikama pružaju udobnost do makismuma, ma koliko kilometara pretrčali. Maratonci, ovo su patike za vas!


Kako da zavolite trčanje Kako da počnete da trčite (a da to ne mrzite) Fudbaleri Batistuta On je srećan u novom klubu: Mario Balotelli ne podnosi „Liverpool“ žene Kako je to kad si žena koja prati fudbal z Najbolje obučeni teniseri svih vremena · ·