spa
PULS GRADA · destinacija

Kul i šik. Tako bi mogao da se opiše spa Sayanna Wellness. I to potvrđuje nagrada iz 2016. godine za trenutno najluksuzniji spa centar na svetu. Nalazi se u Portugaliji, prostire se na 1500 metara kvadratnih i obuhvata fitnes centar i devet moderno opremljenih soba za različite tretmane i hidroterapiju sa pogledom na prelepu botaničku baštu.

Gosti su toliko fascinirani pogledom da im zastaje dah, a kako i ne bi kada se iz ovog centra zdravlja pruža pogled i na more. Sayanna Wellness se nalazi u hotelu sa pet zvezdica koji se zove Epic Sana Algavre. A koliko je na ovom mestu sve luksuzno govori činjenica da ovde možete priuštiti masažu sa najekskluzivnijim La Prairie proizvodima koji sadrže zlatnu prašinu.

A šta to još nudi najluksuzniji spa centar na svetu? Masažu za muškarce i žene, masažu za parove, tretmane za lice i telo, dva zatvorena bazena, tursko kupatilo i fantastično bekstvo iz svakodnevnog stresnog života. Takođe se može kupiti i prvoklasna linija proizvoda za negu lica i tela.
A Sayanna Wellness definitvno nije samo spa. Tu je sveobuhvatni fitnes program, programi vezani za ishranu, čak su tu i tretmani za podmlađivanje kože lica, vrata i ruku, tu je i joga i aromaterapija. A kako ovaj raj na zemlji izgleda, saznajte u našoj galeriji.

Sayanna WellnessOtvori galeriju
Beograd Blogeri izabrali najzanimljivije kvartove u Evropi selo Najlepša sela Evrope lp Lonely Planet: Gde putovati svakog meseca sp Ovo niste znali o Severnom polu ·