who-old-are-you-1-cover
U VAZDUHU · tech/web

Sajt pod nazivom „Who Old Are You?“ vam nudi mogućnost da uporedite svoj život sa životima velikih istorijskih ličnosti, ali i zvezdama današnjice. Sve što treba da učinite je da unesete svoj datum rođenja u odgovarajuće prazno polje i algoritam aplikacije će na vizuelno dopadljiv način da vam pokaže šta su Mikelanđelo, Bil Gejts ili Šekspir radili u vašim godinama.

Mada ovo zvuči veoma primamljivo, preporučujemo vam da budete oprezni ako ste već inače razočarani svojim postignućima u životu. Teško je ne osećati se loše kada pročitate da je u vašim godinama Mikalanđelo počeo rad na Sikstinskoj kapeli, Tomas Edison izmislio fonograf, a Martin Skorseze snimio Taksistu. Šta god da ste uradili do sada u svom životu, male su šanse da to može da stoji rame uz rame sa nekim od ovih dostignuća.

S druge strane, možda vas činjenice koje saznate o ovim genijalcima inspirišu da se više potrudite u svojoj profesiji i pokušate i sami da ostavite trag u izabranoj disciplini.

Veb-aplikaciji Who Old Are You? možete pristupiti OVDE.

170.003.018_P_Smart(2) HUAWEI P smart: Kao stvoren za mlade shutterstock_282543275-1000x500 Facebook: Algoritam koji može da predvidi vaše finansijsko stanje GalaxyS9andS9+ U korak sa modernim komuniciranjem: Samsung Galaxy S9 i S9+ Inovacija u pokretu: Huawei predstavio prvi automobil kojim će upravljati telefon sa veštačkom inteligencijom Huawei: Prvi automobil kojim će upravljati telefon ·