lalala
KULTURA · film/TV

„La La Land“ je film koji ruši sve pred sobom, ovaj romantični mjuzikl je nedavno ušao u zvaničnu trku za Oskara osvojivši 14 nominacija. Uz to, uzeo je 7 Zlatnih globusa koje možemo smatrati vesnicima Oskara.

Ako ste već gledali film i bili ubeđeni da su vam neke scene poznate, niste pogrešili. Autori filma su bili inspirisani mnogim filmskim klasicima kao što su Singin’ in the Rain, West Side Story i Moulin Rouge. A definitivno su pojedine scene u filmu gotovo kopije scena iz poznatih filmova. Dakle, pri gledanju La La Land-a možete doživeti déjà vu. A koje su to scene slične, pogledajte u nastavku članka.

Romantična muzička drama La La Land režisera Damiena Chazella je definitivno film koji ruši sve pred sobom. Zlatne globuse je dobio za najbolji mjuzikl, glavnu mušku i žensku ulogu, režiju, scenario, originalnu muziku i pesmu. A ono što nije toliko originalno su scene u filmu koje su rađeno po uzoru na mnoge filmske klasike.

plakati Da li ste primetili da svi plakati za romantične komedije liče? Devdas-Indijski film Festival indijskog filma ljubavni slucaj Rimejk legendarnog filma „Ljubavni slučaj“ alo alo Po čemu ćemo pamtiti Gordena Kayea · ·