cover
U VAZDUHU · trend

Uticaji iz daleka reflektuju se na „Scotch & Soda“ praznične komade koji su svojevrsna oda bojama, sjaju i printovima. Selekcija novogodišnjih modnih komada je bazirana na veoma bogatim tkaninama – svili, somotu i čistom kašmiru. Dizajneri ovog holandskog „luxury casual“ brenda nadograđuju stil cvećem, nekonvencionalanim kombinacijama i spektakularnim sjajem.

Zlatna koja prožima klasične tamne boje je novitet u večernjim komadima. Prenaglašeni asesoari i nakit pomoći će da uhvatite najbolji zlatni trenutak. Slojeviti outfit je kraj i početak – jednostavan, ali i intenzivan. Savršenstvo od svetlog kašmira sa akcentom na detaljima za briljantan rezultat.

Akcenat je na koži i zlatom protkanoj šifon svili! Nesvakidašnji par stvara osvežavajući osećaj prefinjenosti. Obična crna ne dolazi u obzir. Aplikacije i printovi koji ostavljaju utisak su pravi odabir!

Scotch&Soda vam želi blještavo novogodišnje raspoloženje. Obradujte sebe komadom iz kolekcije jesen/zima 2016. koja je dostupna u prodavnici Scotch&Soda u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


kosa A u kosi čitava umetnost frizure Muške frizure koje ne želimo više da vidimo torbe Torbe koje ćemo nositi sledećeg proleća džemperi Novogodišnji džemperi · · · · · · ·