seek-app-inaturalist-cover
U VAZDUHU · tech/web

Seek je nova aplikacija za sve ljubitelje prirode koji žele više da nauče o biljnim i životinjskim vrstama sa kojima se susreću u svojim šetnjama i istraživanju. Za nju je odgovoran tim koji stoji iza društvene mreže iNaturalist, koja okuplja sve one koji žele da dele svoje znanje i opservacije o prirodi sa drugim ljudima istog interesovanja.

Slično kao Shazam, aplikacija koja prepoznaje pesme koje su puštene u vašem okruženju, i Seek uspeva da identifikuje biljke ili životinje koje ste fotografisali i poveže vas sa stranicama Wikipedije gde se možete podrobnije informisati o njima.

Bilo da ste na izletu sa prijateljima koji su jednako zainteresovani za prirodu ili se bavite istraživanjem u svom dvorištu, korišćenje ove aplikacije će vas ohrabriti da još više vremena posvetite daljem proučavanju našeg živog sveta. Zabavna i edukativna, kako za decu tako i za odrasle, aplikacija Seek omogućava svojim korisnicima i da zarade različite značke dok uče nove stvari i tako pokažu svojim prijateljima koliko su napredovali u svom poznavanju prirode.

Seek do sada u svojoj bazi ima 30.000 različitih vrsta koje može da prepozna. U njenom daljem napretku će veliku ulogu igrati sami korisnici društvene mreže iNaturalist koji se pozivaju da podele svoju ekspertizu o biljnim i životinjskim vrstama i ocene tačnost postojeće klasifikacije koju pruža aplikacija.

Ako volite prirodu i koristite iPhone pametni telefon, pružite šansu ovoj zanimljivoj aplikaciji, koju možete nabaviti OVDE.

apple-091217-iphone-x-4114-1000x500 iPhone očekuju velike promene 2020. 1520431331-0-cover Zavesa za tuširanje za one koji ne mogu bez interneta HUAWEI P20 Pro Huawei predstavio Huawei P20 i P20 Pro Zarada online 3 najbolja načina da zaradite preko interneta · · · ·