pagecvr
U VAZDUHU · urban flash

Pravilo broj jedan svakog posla je: nema spavanja na radu! Zeev Farbman, direktor kompanije Enlight, očigledno ne drži mnogo do tog pravila ili je mislio da pošto je na čelu firme može da prođe nekažnjeno. E pa tu se gadno prevario. Jedan od njegovih zaposlenih nije gledao blagonaklono na ovakvo ponašanje svog nadređenog, pa ga je fotografisao i datu sliku postavio na internet. Naravno, majstori Photoshopa širom sveta su brzo ugrabili priliku da se našale na račun ovog šefa.

Oni su ga na veoma zabavan način „ubacili“ u čuvene scene iz filmova i crtaća, umetnička dela, reklame i fotografije poznatih ličnosti. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neki od najduhovitijih njihovih radova i ne zaboravite da obavezno popijete kafu ako vam se spava na poslu, kako bi izbegli sudbinu ovog nesrećnog direktora.

Originalna slika Zeeva FarbmanaOtvori galeriju
Da li su džentlmeni endemska vrsta? Da li su džentlmeni endemska vrsta? landscape-1461769134-20160427-comp 6 poznatih ličnosti koje su usvojene pagecover Verovatno ne znate stvarnu funkciju ovih pet stvari pagecover 6 najbogatijih ljudi na svetu · · · · ·