Natalie Portman
PULS GRADA · lepota

Priznata je kao jedna od najtalentovanijih i najpametnijih žena Holivuda. Takođe, Natalie Portman je i jedna od najlepših žena na svetu. Njen seksipil je nešto što je nemoguće ne primetiti.

Tokom filmske karijere koja još uvek traje, imala je nekoliko uloga u kojima je zaista pokazivala svoju neobičnu privlačnost. A sigurno je i vama prošla kroz glavu neka njena seksi uloga.

1. Your Highness
Ako ste gledali ovaj film, onda se sećate scene kupanja u kojoj Natalie zapravo pokazuje raskošnu lepotu svog tela. A ako niste gledali, sad znate koji je sledeći film koji bi trebalo da pogledate, makar zbog ove scene.

2. Hotel Chevalier
Drugi filmski predlog u kojem Portmanova pokazuje svu suptilnost svog glumačkog kapaciteta je ostvarenje Wesa Andersona. Ovo je svakako više po ukusu onih koji vole kada je proizvod lepo upakovan, i kada ima dozu neobičnog umesto klasičnog animalnog poriva, ali, to je i dalje Natalie, žena koja zna kako biti seksi na 101 način!

3. Closer
Za film Closer je bila nominovana za Oskara 2004. godine. Njena uloga je seksi i misteriozna, a u striptiz sceni sa Cliveom Owenom je totalno zavodljiva. Ovo je jedna od najboljih seksi scena u filmovima svih vremena.

4. Black Swan
Scena sa Milom Kunis je nešto što se prepričava i pamti. Generalno, Black Swan je prilično dobar film i svakako ga stavite na listu ako ga već niste gledali. Makar nam verujte na reč, jednu scenu ćete zauvek pamtiti.

5. Planetarium
Ako kažemo da je ovo francuski film, jasno vam je da u njemu mora biti nečega što je makar malo seksi. A to je svakako, i pre svega Natalie Portman koja veruje da može da priča sa mrtvima. Film obavezno pogledajte ako niste do sada, suptilnost francuskog tipa, ljubavne intrige i ljubomora

za sajt 2_cover Manufaktura – brend prirodne kozmetike health, nutrition and beauty concept - clean face of beautiful y Prolećna nega lica Dr Grandel BEAUTYGEN: Tajna crvenog snega Diva laser centar (foto: Pixabay) Ruke su vaša druga krštenica · ·