Todd Selby
KULTURA · fotografija · KULTURA · knjige

Knjiga „The Selby Is in Your Place“ predstavlja najnoviji projekat čuvenog modnog fotografa Todda Selbyja, a sastoji se od niza portreta na kojima je autor zabeležio interesantne muzičare, umetnike i dizajnere.

Naslov ove knjige verno opisuje njen kreativan i šarmantan sadržaj – radoznalog Selbyja zanimalo je kako se stil određenih umetnika reflektuje na njihov privatan život. Od Sidneja do Londona, fotograf je zavirio u kuće ljudi kao što su Simon Doonan i Jonathan Adler, Faris Rotter, Andre Walker ili Olivier Zahm, fokusirajući se na raznolike ličnosti i raznobojne eklektične četvrti. Svaki od ovih profila dolazi u paru sa Shelbyjevim portretom koji je urađen vodenim bojama, kao i sa živopisnim upitnikom koji je svako od intervjuisanih i fotografisanih umetnika morao da popuni.

Treća Selbyjeva knjiga, The Selby Is in Your Place, sadrži neverovatno zanimljive 384 stranice pune stilista, modela, zanatlija i drugih neponovljivih ličnosti sa svih strana sveta. U našoj galeriji pogledajte neke od ovih fotografija i upitnika koji prikazuju neki sasvim drugačiji, šarolik svet.

The Selby Is in Your PlaceOtvori galeriju
Predivna mesta kao sa druge planete Mesta na planeti koja kao da pripadaju nekom drugom svetu Raj na kraju sveta Raj na kraju sveta Brooke DIDonato Savršen spoj sanjarenja i fotografije Hip-hop plesač vodi na turu oko Pariza Tura po Parizu sa hip-hop plesačem · ·