sen
U VAZDUHU · tech/web

Senstone je mali uređaj koji ima samo jedan zadatak, da snimi govor u digitalnom formatu. Možete reći, pa postoje diktafoni, ali, Senstone ima nekoliko prednosti. Samo jedna od takvih prednosti jeste činjenica da koristeći ovaj aparatić možete birati da li ćete govor zabeležiti u pisanoj ili audio formi. Savršeno, zar ne?

Ako ste od onih koji stalno zaborave da zapišu svoje ideje pa se zbog toga kaju, uskoro bi tim mukama mogao doći kraj. Nema više zaboravljanja i nepreciznog sećanja, od kada se na Kickstarteru pojavio uređaj koji radi vama u korist. Ono što ste rekli možete sačuvati u audio formatu ili u pisanoj formi, sortirano je po vremenu i datumu, a takođe heštegom možete dodeliti kategorije. Senstone bukvalno vaše reči pretvara u tekst.

Senstone možete zakačiti na košulju, majicu, jaknu, nositi ga kao ogrlicu, prilično je diskretan, i svakako je to prednost u odnosu na diktafon. A ne treba ni da brinete da li ćete izgledati smešno ako počnete da pričate u uređaj. Dakle, odahnite jer ćete konačno svoje genijalne ideje imati zapisane.

Baterija traje četiri dana, za sada Senstone razume 11 jezika, ne mora da bude povezan sa telefonom da bi radio, i čini se da ovaj uređaj već sada ima nekoliko različitih primena, a kako se njegova upotreba bude povećavala, tako će verovatno i mogućnosti biti sve veće.

SenstoneOtvori galeriju
google Google skida piratske sajtove sa prve strane 1_opsta_milenijalci_2_cover Samo za milenijalce robot Piaggio Gita: Robot kao nosač i verni pratilac ili ili: simultani prevodilac koji ruši jezičke barijere · ·