"Game of Thrones" - pivo sa ukusom osvete
U VAZDUHU · urban flash

Njujorška pivara Ommegang postigla je veliki uspeh sa svojom kolekcijom ukusa koji su inspirisani popularnom serijom, a nedavno su najavili najnovijeg člana ove grupe – pivo Valar Morghulis.

Najnovija mešavina pivare Ommegang nosi ime Valar Morghulis, što na Valyrijanskom jeziku znači „svi moraju umreti“, a ona predstavlja četvrti ukus u okviru kolekcije koju je inspirisala Game of Thrones. Dubbel, pivo belgijskog šmeka, odabrano je da obuhvati ukus slatke osvete i opasne posledice koje idu sa njom, a ovaj novi ukus poseban je po tome što su ga na Facebook stranici upravo fanovi popularne serije odabrali.

Pre piva Valar Morghulis, Ommengang je imao i ukuse Iron Throne Blonde Ale (koji je izašao na proleće 2013.), Take the Black Stout (koji je izašao u jesen 2013.) i Fire and Blood Red Ale (izašao na proleće 2014.). Valar Morghulis pojaviće se u prodaji nešto kasnije tokom ove godine, a ispod možete pogledati kako izgleda ambalaža u kojoj će se naći ovo zanimljivo pivo. Novčić sa dva lica koji se nalazi na flašici je isti onaj koji Jagen H’ghar, pripadnik grupe Faceless Men of Braavos, poklanja Aryi Stark u četvrtoj sezoni koja se trenutno prikazuje na HBO-u.

Zaljubljeni Beograđani Raspoloženi za ljubav – priča o FB stranici Zaljubljeni Beograđani Samsung Galaxy Fudbalski „dream tream“ u reklami za Samsung Galaxy St. Indie rok kafa koju je inspirisala St.Vincent 100 Happy Days Možete li biti srećni 100 dana za redom? · ·