true-detective-13_cover
KULTURA · film/TV

Posle fijaska druge sezone, kada su mnogi predvideli kraj ovog, nekada veoma obećavajućeg TV krimića, autor serije Nic Pizzolatto i ljudi iz HBO kablovske televizije odlučili su da daju još jednu šansu „Pravom detektivu“.

Kako prenosi Hollywood reporter, Nicu će se ovog puta pridružiti scenarista David Milch, stara uzdanica HBO-a. Milch iza sebe ima remek delo Deadwood, i nekoliko poznatih policijskih drama (Hill Street Blues, NYPD Blue). Njegova poslednja serija Luck, nije uspela dugo da preživi i pored solidnog početka, ali smo sigurni da će njegovo iskustvo pomoći autorima Pravog detektiva da izađu iz rupe u koju su upali prošlom sezonom. Iz HBO-a, pak, poručuju da je Pravi detekiv previše veliki brend, da bi ga se tek tako odrekli.

Prva sezona, sa glumačkim imenima kao što su Matthew McConaughey i Woody Harrelson, je bila izezutno popularna i kod publike i kod kritike, a i recenzent našeg sajta je takođe prepoznao kvalitet. Bilo bi lepo kada bi i nove epizode ponovile taj uspeh.

War for the Planet of the Apes Novi trejler za film „Planeta majmuna – Rat“ Making History Nove TV komedije za proleće gospodnje 2017. Moja-genijalna-prijateljica-3D cover Knjiga „Moja genijalna prijateljica“ postaje TV serija Automatski nacrt Pogledajte trejler za „It“ · · ·