TERROR_101_SG_0002
KULTURA · film/TV

AMC Global, internacionalna kompanija, osvojila je „Content Innovation“ nagradu za najbolje plasiranu seriju u 2018. godini. Ova prestižna nagrada dodeljena je antologijskoj seriji „The Terror“, čiju je prvu sezonu publika imala priliku da prati od aprila ove godine.

Serija koja je izazvala veliko interesovanje gledalaca i bila glavna tema na društvenim mrežama, rangirana je kao druga najpopularnija nova serija na kablovskoj televiziji i našla se među top deset gledanih programa na reklamno podržanoj kablovskoj televiziji u SAD. Inspirisana istinitom pričom o opasnom putovanju Kraljevske mornarice 1847. godine u potrazi za Severozapadnim prolazom, prva sezona prikazuje šta se dešava kada sve ono što ste planirali krene po zlu. Očajni u pokušajima da prežive, članovi posade primorani su da se suoče ne samo sa nesrećama koje su ih zadesile, već i međusobno.

AMC je najavio i drugu sezonu serije The Terror za 2019. godinu. Novih 10 epizoda biće smešteno u vreme Drugog svetskog rata, stavljajući fokus radnje na neobične događaje koji će ugroziti japansko-američku zajednicu u Južnoj Kaliforniji i od nje napraviti logor za rat na Pacifiku. Drugu sezonu serije The Terror potpisuju  Aleksander Vu (True Blood) i Maks Borenštajn (Kong: Skull Island, Godzilla). Izvršni producent je Ridli Skot uz AMC Studios produkciju, Skota Frija, Emjag Productions i Entertainment 360. Izvršni producenti serije su, Den Simons, Dejvid V. Cuker, Aleksandra Milčan, Skot Lambert i Gajmon Kesidi.


landscape-1538058809-shia-labeouf-mutt-indiana-jones-kingdom-of-the-crystal-skull Sigurni znaci da su filmske franšize ostale bez ideja aftermath-1 Kira Najtli i Aleksandar Skarsgard u drami „The Aftermath“ Južni vetar plakat Filmska jesen "Mile 22" Bioskopska preporuka: Mark Volberg u akcijašu „Milja 22″ · · · · ·