noge
U VAZDUHU · urban flash

Internet je nekoliko dana razbijao glavu oko ove fotografije. Šta se ovde dešava? Na fotografiji je šest devojaka a pet pari nogu. I svaka od njih ima noge. Gde su noge devojke u sredini koja drži čašu?

Ova fotografija ne da ne bi bila ništa posebno nego niko ne bi ni pogledao devojke koje sede na kauču. Ali, ima šest devojaka i deset nogu. Nedostaje jedan par. Gde su noge devojke na sredini kauča?

Naravno, u pitanju je optička iluzija do koje je došlo iz nekoliko razloga. U pitanju su iste boje pantalona, šest devojaka na malom prostoru, pa poza nogu mora biti čudna, i tanke noge jedne od devojaka. I kao što to obično biva, rešenje je više nego jednostavno. I sve vreme smo gledali „pogrešnu“ devojku. Ako do sada niste rešili ovu internet zavrzlamu, pogledajte sledeću fotografiju. Biće vam sve više nego jasno.

SB Shower Beer – Pivo namenjeno da se pije pod tušem muškarci Stvari koje zreo muškarac nikad ne bi uradio ju On je najzgodniji profesor matematike na svetu strip U kakvom to svetu živimo? · ·