SB
U VAZDUHU · urban flash

Pevanje pod tušem je već opšte mesto. Skoro svi smo to barem jednom uradili, a ima i onih koji održe čitav koncert dok se tuširaju. A sad će moći i da se pije pod tušem. Možda ste i ovo probali pa nije bilo baš uspešno.

Agencija Snask i pivara Pangpang su rešili probleme onima koji bi voleli da dok se opuštaju pod tušem mogu nešto i da popiju. Pojavilo se pivo koje je namenjeno za piće pod tušem i zove se Shower Beer. Dakle, smanjene stresa i napetosti je zagarantovano. Razmislite o ovom, ne osuđujte odmah ovaj izum.

Pivo Shower BeerOtvori galeriju
Sad se pitate šta je ovde posebno i zašto je nastalo ovo posebno pivo? Možda ima takave sastojke da ako vam upadne šampon u pivo zajedno dobiju neki posebna ukus? Ili već nešto slično? Pa odgovor je da se zapravo ne razlikuje ništa posebno od običnog piva, Shower Beer je klasično Pale Ale pivo (10 % alkohola) ali dolazi u veoma maloj bočici, bukvalno staju tri gutljala koja su dovoljna tokom tuširanja. Ovo je sjajan reklamni potez.A čini se da se sve više pivo kombinuje sa različitim metodama relaksacije, pa tako postoji i BierYoga, to možete pogledati ovde.

muškarci Stvari koje zreo muškarac nikad ne bi uradio ju On je najzgodniji profesor matematike na svetu strip U kakvom to svetu živimo? pamet To koga mrzite zavisi od toga koliko ste inteligentni · ·