Disney Story
KULTURA · fotografija · PULS GRADA · moda

Serija fotografija koja čini editorijal za francusko izdanje časopisa Grazia nazvana je „Disney Story“, a na njoj je model Kamila Filipcikova predstavljena u obliku neobično ekstravagantnih Disneyevih karaktera.

Disneyevi junaci zaista nikada nisu izgledali ovako šarmantno, a sve to zahvaljujući modnim fotografijama koje ih prikazuju u novom, sasvim luksuznom izdanju. Minnie Mouse, Cruella Deville, Pinocchio i Bambi zamišljeni su u bundama i elegantnim haljinama, sa različitim modnim dodacima poput skupocenih perli i torbica. Fotograf Christian Anwander vešto se poigrao sa postojećim brendovima kombinujući ih sa stilovima crtanih likova, a kako to izgleda u časopisu Grazia možete pogledati u našoj galeriji.

Disney StoryOtvori galeriju
Sjajni primeri fotografije u odrazu Sjajni primeri fotografije u odrazu Laura Kasperzak Predivne fotografije majke i ćerke koje rade jogu Vivian Kubrick Kubrickova ćerka otkriva fotografije sa svojim čuvenim ocem Neponovljivi trenuci zabeleženi na fotografijama Neponovljivi trenuci zabeleženi na fotografijama · · ·