rns7c4xpymbezudrlqgr
KULTURA · film/TV

Silvester Stalone je pre svega poznat kao mišićavi junak akcionih filmova, međutim, ne treba zaboraviti da je on scenarista i režiser mnogih svojih filmova, u koje spada i „Roki“, njegov prvi veliki hit. Ok, možda nisu svi filmovi za koje je napisao scenario vrhunac sedme umetnosti, ali je jasno da je uloga pisca svojih filmova Staloneu veoma bitna.

On navodno već nekoliko decenija pokušava da završi scenario za biografski film o čuvenom američkom piscu i pioniru horor i detektivske književnosti, Edgaru Alanu Pou. Stalone je prvobitno video sebe u ulozi slavnog književnika, ali je kasnije zaključio da bi ona bolje pristajale nekom drugom, na primer, Robertu Dauniju Džunioru.

Ipak, osim kratkog perioda nakon 2000. godine, ovaj film nije imao ozbiljnu šansu da bude snimljen. Posle mnogo godina tišine, Stalone je 2017. na svom Instagram profilu objavio sliku na kojoj je obučen kao Edgar Alan Po.

Kao što vidite to je samo jedno podsećanje na početke u karijeri ove holivudske ikone. Ovog januara, međutim, nova objava na istoj društvenoj mreži vraća nadu da će Staloneov životni projekat možda ipak ugledati svetlost dana. U kratkom videu on nam pokazuje sve starije verzije scenarija i objašnjava kako je mu cilj da konačno finalizuje filmsku verziju biografije slavnog pisca. Stalone nije siguran da će se to ikada desiti, ali on obećava da će se iz sve snage potruditi da uspe u svojoj nameri, makar neko drugi režirao film po njegovom scenariju.

Očigledno je da Stalone, kao mnogi junaci koje je tumačio na velikom platnu, voli izazove i nemoguće misije. Želimo mu sreću i nadamo se da će nas obradovati još jednim filmskim remek-delom.

naslovna kola Najčuveniji filmski automobili www.lionsgatepublicity.com Uživajte u ovim filmovima za Dan zaljubljenih Promil do kraja Filmski februar rev-1-LG2-FP-0005_High_Res_JPEG (1) „LEGO film 2“ od sledeće nedelje u bioskopima · · · ·