Nastya Nudnik
U VAZDUHU · urban flash

Umetnica Nastya Nudnik koja dolazi iz Kijeva napravila je ovu interesantnu kolekciju koja intervencijama na čuvenim slikama komentariše današnje društvo preokupirano socijalnim mrežama.

Maštovita ukrajinska umetnica Nastya Nudnik dosetila se da na jednostavan način napravi kritički osvrt na stanje u društvu danas, te je simbole koji pripadaju internet dobu vešto načinila delom poznatih slika. Koristeći dela u rasponu od Mikelanđela do Edwarda Hoppera, ona je poznate prizore iz istorije umetnosti „ukrasila“ još poznatijim simbolima koji su danas praktično nezaobilazni deo svakodnevnog života. iMessage, Instagram, Facebook, kao i iskačući prozori na Windows operativnom sistemu – mlada umetnica je sve ikonice koje im pripadaju uspešno inkorporirala u postojeću emociju čuvenih dela. U našoj galeriji se možete uveriti kako ovaj pametan i duhovit pristup funkcioniše, te vas zaista natera da se zapitate o motivima iz svoje svakodnevne internet komunikacije.

Nastya Nudnik Otvori galeriju
naslovna Kampanja protiv „ljubavnih katanaca“ u Parizu ZOI Sarajevo Cool nostalgija: Reklama za ZOI 84. sa Đurom u glavnoj ulozi Dissolve Jedna reklama za sve brendove – pogledajte ovu parodiju Metal Cats Mačke i hevi metalci: Nežnija strana opasnih muzičara · · · ·