brln
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Samouki fotograf Thibaud Poirier svoj fotoaparat redovno upire u zgrade u Berlinu. Opsednut je arhitekturom grada. A onda je posle serija fotografija spoljašnosti, ušao unutar zgrada i otkrio hipnotišuću simetriju u njima. Tako je nastala nova super serija fotografija pod imenom „Berlin Interiors“.

Ljubav i fascinaciju ka urbanim sredinama je Thibaud Poirier veoma davno razvio, a ljubav je dostigla vrhuan u Berlinu. Sam fotograf kaže da je prednost što je samouk jer može da prikaže energiju i lepotu mesta na način na koji ih on vidi. Tako je i njegova vizija berlinskih unutrašnjih prostora jedinstvena, otkrio je simetriju i stalno je predstavlja. Rezulta njegove foto serije Berlin Interiors su fotografije koje se mogu tumačiti kao oda kocki, liniji i krivi i fotografije koje ističu lepotu enterijera. U galeriji pogledajte radove.

Foto: Thibaud PoirierOtvori galeriju

kina Najviši most na svetu se nalazi u Kini Miteš - filozofija i arhitektura Miteš Diksit: Arhitektura potkovana filozofijom ng Najlepše kuće okićene u duhu praznika cover Praznična dekoracija: Bazični elementi · ·