page-cover
KULTURA · fotografija

Autor sledećih fantastičnih fotografija iz vazduha je talentovani dvadesetogodišnjak iz Singapura. Njegovo ime je Rajan Džejms, a fotografisanjem je počeo da se bavi 2012. godine.

Kao što možete videti na njegovim slikama koje vam predstavljamo, Rajanova specijalnost je fotografisanje dronom, najčešešće nebodera, kružnih tokova, sportskih terena i drugih velelepnih građevina u urbanim sredinama domovine.

Šest godina bavljenja fotografijom je Rajanu obezbedlio blizu 12.000 pratilaca na Instagramu, kao i veliki broj zanimljivih poslovnih angažmana. On, međutim, ne želi da sedi na lovorikama. Mladi fotograf je izjavio: „Uvek tražim nove sredine, ljude i predele koji će me inspirisati da se latim foto-aparata i pokušam da ih prikažem na malko drugačiji način.“

Ne sumnjamo da će u tome biti uspešan, a za delić njegovog portfolia iz Singapura, pogledajte naš izbor Rajanovih fotografija u galeriji.

Singapur iz vazduhaOtvori galeriju
brandon-kidwell Dvostruka ekspozicija: Susret ljudi i prirode Vatromet boja, rustične fasade i skrovite ulice regije Cinque Terre Prizori italijanskih dvorišta kao iz bajke page-makeeva Maštovite foto manipulacije jedne Ruskinje page_cover Holivudske zvezde obožavaju ovog fotografa · · ·