Slika
PULS GRADA · gastro

Sirko i A la kajmak, proizvodi Šabačke mlekare, proglašeni su, prema istraživanjima, za sirne namaze br.1 u Srbiji zbog svog ukusa i visokog kvaliteta, ali i zato što su potpuno prirodni: bez aditiva, bez konzervansa i bez veštačke arome.

Kremasti i lako mazivi, neodoljivo ukusni i tradicionalno prepoznatljivi, ovi namazi dobijaju se od najkvalitetnijeg mleka sa farmi, savremenim tehnološkim postupkom. Njihovi proizvodi prepoznatljivi su po svom kvalitetu kako na domaćem tržištu tako i na brojnim tržištima u inostranstvu, imaju široku primenu i u kulinarstvu. Iskusne domaćice znaju da je za najkremastiju poslasticu neophodan A la kajmak, roditelji znaju da je za najbolju ishranu njihove dece važno da su ovi proizvodi potpuno prirodni, dok gurmani biraju Sirko luk, urnebes ili povrće.

Mnoga testa, hladne salate, slane đakonije i kolači svoje savršenstvo duguju upravo ovim proizvodima. Na nama je da izaberemo svoju omiljenu kombinaciju za doručak, užinu ili laku večeru.


20180728-4Z5A7673 Slatkoteka: Mesto gde žive krofne Vegeta Natur Vegeta Natur: Začin po receptu prirode Novi dizajn McDonalds restorana Time Out Trideset godina rada kompanije McDonald’s u Srbiji IMG_20180416_094339_115 Re–Bon: Mesto gde žive senzacionalne cinnamon rolls · ·